Produkter:
Råskrelte poteter er skrelt og vakuumpakket. Disse må kokes på vanlig måte.
Sous vide poteter er vakuumpakket og varmebehandlet slik at smak, vitaminer
og næringsinnhold bevares. Alt man behøver å gjøre, er å varme potetene.
Både råskrelte og sous vide poteter leveres også i terninger, skiver
og som båtpoteter.
Før jul leverer vi også mandelpoteter.
Oppbevaring av poteter:
Oppbevaring av skrelte poteter:
Poteter oppbevares mørkt og kjølig, temperatur 2-4 ºC.
Oppbevaring av poteter med skallet på:
Poteter oppbevares mørkt og kjølig, helst ved temperaturer mellom 4-8 ºC.
Potetene kan få en søtlig smak ved lavere lagringstemperatur.
Det er heller ikke bra at potetene blir oppbevart for varmt, da kan de bli myke
og få groer.
Potetene bør ikke utsettes for direkte sollys.